Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Wat is een huurderspanel?

In een huurderspanel denken huurders van woonbedrijf ieder1 mee over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Via het huurderpanel kunt u een paar keer per jaar aangeven wat u als huurder belangrijk vindt.

Waarom hebben woonbedrijf ieder1 en HuurdersBIJ1 een panel?

Woonbedrijf ieder1 en HuurdersBIJ1 willen dichtbij hun huurders staan en weten wat voor hen belangrijk is. Om dat beter voor elkaar te krijgen, is het huurderspanel gestart. Dit panel bestaat uit huurders die af en toe willen mee te denken over zaken die huurders aangaan.

Wat doet HuurdersBIJ1?

HuurdersBIJ1 is het overlegorgaan door en voor huurders van woonbedrijf ieder1. Zij komen op voor de belang van alle huurders van ieder1 en gaan daarover in gesprek met het woonbedrijf. Klik hier voor meer informatie over HuurdersBIJ1.

Hoe groot is het huurderspanel?

Op dit moment zijn bijna 600 huurders lid van het Huurderspanel. We verwelkomen u ook graag als lid van dit panel. Doe vooral mee! Uw mening is voor ons heel waardevol.

Wie kan zich aanmelden voor het huurderspanel?

Iedereen die een woning huurt via woonbedrijf ieder1 en 16 jaar of ouder is, kan zich aanmelden voor het panel.

Hoe wordt mijn privacy en anonimiteit beschermd?

Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem uit Zutphen beheert het panel voor woonbedrijf ieder1 en HuurdersBIJ1. U kunt er daarom op vertrouwen dat uw gegevens alleen voor het huurderspanel worden gebruikt en nooit aan anderen worden verstrekt. De uitwerking van uw antwoorden gebeurt volledig anoniem. Dit is in lijn met de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Hoe vaak kan ik meedoen aan een onderzoek?

Er vindt twee tot vijf keer per jaar een onderzoek plaats.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

Het invullen van de vragenlijst verschilt per keer. Meestal duurt het ongeveer tien minuten. In elke uitnodiging voor een onderzoek laten we weten hoe lang het invullen ongeveer duurt.

Hoe kan ik me aanmelden?

Klik bovenaan deze website op ‘Aanmelden’. Daar maakt u makkelijk een profiel aan. Aanmelden is gratis.

Ik heb geen e-mailadres en/of geen toegang tot internet. Wat nu?

U kunt mee doen met een vragenlijst op papier. Geef uw adresgegevens door via gratis telefoonnummer 0800 1904. Bij ieder onderzoek ontvangt u dan een vragenlijst per post. Die kunt u invullen en gratis terugsturen.

Ik heb me aangemeld. Hoe doe ik mee aan een onderzoek?

U krijgt automatisch een uitnodiging op het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u zich aanmeldde. De vragenlijst vult u in op uw computer, tablet of smartphone. U beslist per onderzoek of u meedoet. Doet u mee met een vragenlijst op papier? Dan vindt u die vanzelf in uw brievenbus.

Wat wordt er gedaan met de resultaten van een onderzoek?

Woonbedrijf ieder1 en HuurdersBIJ1 worden door het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem op de hoogte gebracht van de uitkomsten van een onderzoek. De onderzoeksresultaten worden onder andere gebruikt als input voor beleid. Wij vertellen u wat woonbedrijf ieder1 en HuurdersBIJ1 met de resultaten gaan doen.

Waar kan ik de resultaten van een onderzoek vinden?

U ontvangt na afloop van een onderzoek een email met daarin een samenvatting met de opvallendste resultaten en een beschrijving van wat er met de resultaten wordt gedaan. De resultaten worden ook op de resultatenpagina geplaatst.

Ik weet mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer. Wat nu?

Klik op ‘Inloggen’ bovenaan deze website. Klik dan op de link achter 'Wachtwoord vergeten?' en volg de instructies.

Ik heb een nieuw e-mailadres. Hoe kan ik mijn e-mailadres aanpassen?

Log in via ‘Inloggen’ bovenaan de website met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de pagina ‘Persoonlijk’ op uw e-mailadres. Pas uw e-mailadres aan volgens de uitleg.

Hoe kan ik mij afmelden?

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord via de pagina ‘Inloggen’ bovenaan deze website. Klik op de pagina ‘Uitschrijven’ op de knop ‘Uitschrijven’ en volg de uitleg. Afmelden voor de papieren vragenlijst kan via telefoonnummer 0800 1904 (onderzoek- en adviesbureau Moventem).

Ik heb een andere vraag. Wat nu?

Klik dan op 'Contact' om uw vraag te stellen. U krijgt binnen enkele werkdagen reactie.