Uitleg

Word lid van het huurderspanel en denk mee over wat er speelt bij woonbedrijf ieder1 en HuurdersBIJ1.

Wat kan ik als lid verwachten?

U ontvangt als lid een paar keer per jaar een e-mail met daarin een link naar een korte digitale vragenlijst. Het beantwoorden kost slechts enkele minuten en u beslist per onderzoek of u meedoet. Na ieder onderzoek krijgt u altijd direct inzicht in de resultaten en wat woonbedrijf ieder1 en HuurdersBIJ1 met alle input doen. Ook organiseren wij soms bijeenkomsten alleen voor de panelleden.

Hoe kan ik lid worden?


Nadat u de vragen heeft beantwoord, krijgt u hiervan per e-mail een bevestiging. Daarna heeft u direct toegang tot uw persoonlijke pagina. Op uw persoonlijke pagina kunt u uw gegevens beheren, aan onderzoeken deelnemen, resultaten bekijken en uzelf weer uitschrijven als panellid.

Hoe zit het met mijn privacy?

Het huurderspanel wordt in opdracht van woonbedrijf ieder1 en HuurdersBIJ1 beheerd door het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem.

Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en alleen voor het huurderspanel gebruikt. Gegevens worden nooit aan derden gegeven.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het:

Gedragscode

Moventem is aangesloten bij de Nederlandse Marktonderzoek Associatie (MOA), Center for Information Based Decision Making & Marketing Research, en werkt conform de Gedragscode voor Onderzoek & Statistiek. Deze code is opgesteld door de Vereniging voor Beleidsonderzoek (VBO) en de Vereniging voor Statistiek en Onderzoek (VSO). Bij hantering van deze code wordt door de onderzoeksbranche voldaan aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het College bescherming persoonsgegevens (CBP) heeft de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek officieel van een goedkeurende verklaring voorzien op 21 juni 2010. De goedkeuringsverklaring is gepubliceerd in de Staatscourant 2010, nr. 9866.